Alle biler skal med tiden have serviceeftersyn

Der vil være variation efter mæke og model. Den løbende slitage vil også med tiden kunne ses på bilens øvrige sliddele. Dele der er i bevægelse eller eksponeret for vejr, vind og fugt bliver nemlig også påvirket med tiden. Det er vigtigt at du reagere hvis en lampe der lyser i instrumentbrættet, hvis der kommer uvante lyde fra bilen, hvis bilen ikke styrre eller bremser som normalt, så bør du omgående kontakte værkstedet.

Sikkerhed for godt arbejde

Hos KPC Service kan du værre sikker på, at du altid får serviceeftersyn og repartioner efter fabrikantens foreskrifter.

God uddannelse med supplerende kurser samt et stærk fagligt netværk, gør at du trygt kan overlade din bil her.

KPC Service er ikke et mærke-værksted, men et uafhængigt autoværksted.

Her kommer mangle typer af biler. Alt fra VW Groupe (Volkswargen, Seat og Škoda), PSA Group (Peugeot, Citroën og Opel) til flere asiatiske fabrikanter (Toyota, Nissan og KIA).

Kom i tide

Det kan ikke siges ofte nok. Biler går i stykker, med store økonomiske følgevirkninger, hvis der køres over serviceperioden. Motorolien bliver mere uren desto længere bilen kører. Dette påvirker ydeevene på smørreefkten i motorolien. Det er ikke kun motorolien der skal skiftes. Har bilen et brandstofsfilter, skal dette også skiftes for at forhindre, at det kommer urene partikler ind i forbrændningen inde i motoren. Undgås dette ikke, kan det i yderste tilfælde ødelægge stemplere og andre dele af motorblokken.

Slå bremsen i

Det udgør en sikkerhedsrisiko, at vente for længe med service på bremserne. I de fleste tilfælde bliver det også dyrer. Det er ikke hvergang der skal skiftes komplet bremser. De skal som et minimum sprøres op, da der er bevæglige dele både på skive- og tromlebremser. Det er klodser og bakkerne der skal tage slidet. Skiver og tromler vil også blive slidt med tiden, men skal ofte ikke skites hvergang. Men kører man for længe og klodserne eller bakkerne bliver nedslidte. Så vil skiver og tromler tage uoprettelig skade.